WEBDESIGN / WEBUTVIKLING

Webdesign og webutvikling er en stor lidenskap hos oss i Webfocus. Vi designer og utvikler websider med fokus på brukervennlighet. Vi skreddersyr websider ut i fra dine ønsker og behov. Vårt formål er å lage brukervennlige websider som når ut til din målgruppe/potensielle kunder. Vi designer og utvikler responsive websider som tilpasser seg alle enheter ved at websiden automatisk tilpasser seg den skjermen du bruker.
Vi optimaliserer websidene vi utvikler for de store søkemotorene slik at de på best mulig grunnlag vil oppnå høye rangeringer.

 

Når Webfocus designer og utvikler websider har kundene våre en fast kontaktperson som tar seg av hele prosessen fra start til slutt. Slik forsikrer vi oss at prosessen blir så enkel som mulig for våre kunder. Under webdesign- / webutviklingsprosessen holder vi våre kunder oppdatert, slik at de kan komme med tilbakemeldinger og innspill. På denne måten sikrer vi oss at våre kunder sitter igjen med en webside de er fornøyd med, og som gjenspeiler deres produkter og tjenester optimalt. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om webdesign / webutvikling.

Referanser webdesign / webutvikling